Vulkanisatie Zeeland staat garant voor kwaliteit

Al decennialang levert Vulkanisatie Zeeland (VKZ) maatwerkoplossingen voor met name de landbouw, grondverzet, industrie, transport en logistiek. Daarbij kunt u altijd terugvallen op onze uiterst duurzame en hoogwaardige rubberproducten en vakinhoudelijke expertise. Uw specifieke vraag of probleemstelling aan ons voorleggen is vrijwel automatisch het vinden van de beste oplossing!

Constante aandacht voor productkwaliteit

Bij VKZ vindt u een brede range aan hoogwaardig technische producten die onder andere worden toegepast in de landbouwmechanisatie, bij grondverzetmachines en voor industriële toepassingen. Dat gaat dus veel verder dan het vulkaniseren en repareren van landbouwbanden en vrachtautobanden. Onze vulkanisatiespecialisten en rubberexperts besteden veel tijd en aandacht aan productinnovaties en het ontwikkelen en testen van nog duurzamere compound en de optimalisatie van de toepassing daarvan. Het  duurzaam herstellen van axiaalrollen voor landbouwmachines is één van de mooie voorbeelden van de innovaties waarmee VKZ zich onderscheidt.

Duurzame en voedselveilige toepassingen

Wij repareren met rubber dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen (hardheid, scheur- en treksterkte, rek bij breuk enzovoort). Desgewenst sturen wij u een Technical Data Sheet van het rubber compound toe. Vulkanisatie Zeeland kan alles voorzien van Food Grade-rubber. Wij gebruiken hiervoor een speciale rubbersamenstelling die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid (Food Grade). Dit wordt met name toegepast bij de voedselveilige verwerking van groenten en fruit. Wij geven versleten machineonderdelen, zoals axiaalrollen en loopwielen, door revisie een tweede leven. Zo dragen wij een steentje bij aan het terugdringen van de afvalberg en het verlagen van uw onderhoudskosten. VKZ staat dus te allen tijde garant voor kwalitatieve en bovenal ook zeer duurzame producten.

Snelle en flexibele service

Bij VKZ draait het vrijwel altijd om het vervangen of repareren van vitale onderdelen van machines of technische installaties die eigenlijk continu door moeten draaien. Wij spelen daar op in door de meest essentiële en courante onderdelen altijd uit voorraad te kunnen leveren. Waar mogelijk werken wij ook met een ruilsysteem. U heeft via zo’n wisselsysteem altijd direct de beschikking over nieuwe of door ons gereviseerde onderdelen, waardoor de stilstand van uw machine of technische installatie tot een minimum beperkt blijft. Tevens kunt u gebruik maken van onze mobiele pechhulp en koeriersservice. Dus zoekt u een betrouwbare technische partner in duurzaam en servicegericht ondernemen? Neem dan zeker contact met ons op.