VKZ-header

Schade of slijtage door droogte?

Extreme droogte in Nederland 2020
Het is niemand ontgaan: we hebben de afgelopen weken in Nederland last van extreme droogte . En volgens verschillende experts zal Nederland daar in de toekomst steeds vaker last van gaan krijgen. Wij hoeven (o.a.) de agrarische sector niet uit te leggen welke nadelige gevolgen dit met zich meebrengt... Helaas!

Naast een mindere oogst is ook extra slijtage aan de banden van uw tractoren, landbouwwerktuigen en de rubber bekleding (zoals o.a. axiaal-rollen) hier een nadelig gevolg van. De kosten van het compleet vernieuwen kunnen al snel oplopen.

Herstel een goede optie! Het laten herstellen van diverse onderdelen is immers goedkoper dan het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe rollen. Reparatie kan volledig custom made. Bijkomend voordeel is dat u op deze manier de afvalberg terugdringt. Kortom, herstellen is een duurzame oplossing!

Mededeling: Onze experts komen graag bij u langs om u van specifiek advies te voorzien. Houd er rekening mee dat u ons tijdig inschakelt, zodat uw materieel op piekmomenten daadwerkelijk klaar is om te presteren.

Vacature: Technisch Commercieel Adviseur (truckbanden & vulkanisatie)

Voor de dienstverlening met betrekking tot truckbanden en vulkaniseren vanuit Profile Car & Tyreservice Rinus Roon (ons partnerbedrijf) en Vulkanisatie Zeeland zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven vertegenwoordiger.

Als Technisch Commercieel Adviseur (truckbanden & vulkanisatie) heb je een enerverende en uitdagende functie. De grote uitdaging is om iedere (potentiële) klant in zijn specifieke wens of behoefte meer dan tevreden te stellen en daarmee een relatie op te bouwen. Dit doe je vanuit Profile Car & Tyreservice Rinus Roon. Daarnaast voer je soortgelijke activiteiten uit vanuit Vulkanisatie Zeeland. In beiden bedrijfstakken liggen nog enorme kansen.

Ben of ken jij de kandidaat die we zoeken? Laat het ons weten!
VacatureTechnischCommercieelAdviseur

Kent u Bandenbeurs.nl al?

Bandenbeurs.nl heeft de grootste en breedste voorraad landbouwbanden- en wielen van Nederland. Bent u op zoek naar banden van merken zoals Michelin, Kleber, Bridgestone, Mitas, Vredestein of BKT? U vindt de band van uw keuze hoogstwaarschijnlijk op Bandenbeurs.nl. Wij hebben een grote voorraad gebruikte en eerste montage landbouwbanden- en wielen.
naamloos-5-1024x683
facebook 
Vulkanisatie Zeeland BV
Molenweg 1A
4486PP Colijnsplaat
www.vulkanisatiezeeland.nl