VKZ-header

Samenwerking Waterschap Brabantse Delta en VKZ loopt op rolletjes

Ongeveer 2 jaar geleden zat Sean van der Meulen, als technicus verantwoordelijk voor het onderhoud aan de Riool Water Zuiveringsinstallatie in Rilland-Bath, met een probleem. “De loopwielen die onder de loopbrug van de voor- en nabezinktanks van de installatie zitten worden continu zwaar belast en hebben dus veel te lijden. Met name de rubber slijtlaag die over een betonnen rand …
Samenwerking-VKZ-WaterschapBrabantseDelta

Volgt u ons al via Facebook?

Wij vinden het leuk om u met regelmaat te voorzien van updates over Vulkanisatie Zeeland. Via Facebook plaatsen wij content met betrekking tot onze laatste projecten, vacatures, aankondigingen van evenementen/beurzen en nog veel meer. Volgt u ons al?
VKZ-facebook

Meer grip? Slijtage tegen gaan?

De mogelijkheden van het met rubber of polyurethaan bekleden van stalen materialen is vrijwel onbeperkt, een groot onderdeel hiervan is het bekleden van loop- en steunrollen. Maar hier houden de mogelijkheden niet op. Wij kunnen diverse stalen materialen bekleden met rubber of polyurethaan. Denk bijvoorbeeld aan zuigmonden van veegmachines, deksels, roosters, rollen van loopplanken en beachcleaners, reinigingssterren, wielkernen, loop- en steunrollen, enz.

Heeft u producten waar u meer grip op wenst te hebben of wilt u juist iets bekleden met polyurethaan tegen slijtage van het materiaal, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
DSC04087

Wist u dat...?

... dat wij repareren met rubber dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen (hardheid, scheur- en treksterkte, rek bij breuk enzovoort). Desgewenst sturen wij u een Technical Data Sheet van het rubber compound toe.

... dat de rollen een garantietermijn van drie jaar hebben op aantoonbare productiefouten, zoals hechting en vulkanisatie. Slijtage en ondeskundig gebruik zijn van garantie uitgesloten.
...dat wij alles kunnen voorzien van Food Grade-rubber. De Food Grade-rollen zijn gemaakt van een rubbersamenstelling die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid.

icons
Én, weet u ook al waarom u voor Vulkanisatie van banden moet kiezen?
- Een tweede leven voor uw banden
- Het reduceren van afvalstromen
- Draagt bij aan Planet Proof
- Bespaar fors op de kosten!
facebook 
Vulkanisatie Zeeland BV
Molenweg 1A
4486PP Colijnsplaat
www.vulkanisatiezeeland.nl