VKZ-header

Bezoek ons tijdens PotatoEurope 2019


PotatoEurope 2019, groter dan ooit, beter dan ooit!

Op 4 en 5 september 2019 komt de hele aardappelketen weer aan bod in Kain, nabij Doornik (België) . Professionele bezoekers kunnen er met al hun vragen en problemen terecht bij experts op gebied van de teelt, materialen, verwerking en nog veel meer!

Vulkanisatie Zeeland is ook dit jaar weer aanwezig tijdens dit mooie evenement. U vindt ons op stand 110. Onze specialisten praten u dan graag bij over alle mogelijkheden voor uw aardappelrooier. Wist u bijvoorbeeld dat u veel geld kunt besparen door uw slijtonderdelen te laten herstellen?

Graag tot 4 en 5 september in Kain!
logo_graphic

Slijtonderdelen weggooien? Niet nodig!

Nog niet iedereen ziet de grote voordelen van het laten herstellen van axiaalrollen van aardappelrooiers. Daarnaast is het herstellen een stuk goedkoper dan vernieuwen en dat is op zich al een groot voordeel. Er zijn echter nog veel meer redenen om versleten rollen niet weg te gooien, maar ze duurzaam te laten repareren. Denk daarbij aan het fors terugdringen van de afvalberg en de voordelen van het volledig custom made repareren.

Dat u uw loofrollen kunt laten repareren wist u misschien al, maar ook het laten herstellen van rubberen tracks en aandrijfwielen behoren tot de mogelijkheden. Ontdek alle mogelijkheden voor uw aardappelrooier tijdens PotatoEurope 2019 in België.
NieuwsbriefAug

Loop- en aandrijfwielen van uw aardappelrooier herstellen

Vulkanisatie Zeeland vernieuwt loop- en aandrijfwielen van onderstellen. Wij bekleden stalen, aluminium en rvs kernen met rubber in diverse hardheden (25 tot 70 shore), zodat ze weer goed aandrijven en ondersteunen. Ook bekleding met polyurethaan behoort tot de mogelijkheden. Indien nodig kunnen wij het product voorzien van de bekleding van een profiel en/of afronding.

Meer weten over deze mogelijkheid? Kom naar onze stand tijdens PotatoEurope 2019. Wij praten u dan graag bij over de mogelijkheden.
collage

Wist u dat...?

... dat wij repareren met rubber dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen (hardheid, scheur- en treksterkte, rek bij breuk enzovoort). Desgewenst sturen wij u een Technical Data Sheet van het rubber compound toe.

... dat de rollen een garantietermijn van drie jaar hebben op aantoonbare productiefouten, zoals hechting en vulkanisatie. Slijtage en ondeskundig gebruik zijn van garantie uitgesloten.
...dat wij alles kunnen voorzien van Food Grade-rubber. De Food Grade-rollen zijn gemaakt van een rubbersamenstelling die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid.

icons
Én, weet u ook al waarom u voor Vulkanisatie van banden moet kiezen?
- Een tweede leven voor uw banden
- Het reduceren van afvalstromen
- Draagt bij aan Planet Proof
- Bespaar fors op de kosten!
facebook 
Vulkanisatie Zeeland BV
Molenweg 1A
4486PP Colijnsplaat
www.vulkanisatiezeeland.nl