VKZ-header

Denk duurzaam: gooi uw versleten axiaalrollen niet weg!

Het laten herstellen van axiaalrollen van agrarische machines is goedkoper dan nieuwe rollen aan te schaffen. Reparatie kan volledig custom made. Bijkomend voordeel is dat u op deze manier de afvalberg terugdringt. Kortom, herstellen is een duurzame oplossing!
Vulkanisatie Zeeland voorziet axiaalrollen van een rubbersamenstelling die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid (Food Grade & PlanetProof)
Vulkanisatie Zeeland

Food Grade: voedselveilige axiaalrollen

Vulkanisatie Zeeland voorziet axiaalrollen van een rubbersamenstelling die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid (Food Grade). Vanuit de rubberleverancier wordt een certificaat afgegeven dat onderschrijft dat de herstelde axiaalrollen aan de eisen voor voedselveilige verwerking van groenten en fruit voldoen. Een duurzame en veilige oplossing voor herstel van axiaalrollen!
Herstel kan volgens de fabrieks-specificaties maar ook op maat. Een grotere of kleinere diameter, aangepaste rubberhardheid, links- of rechtsdraaiende spoed? Wij regelen het!

Herbekleding is mogelijk tot 4000 mm.
Axiaalrollen hersteld

Uw loop- en aandrijfwielen weer goed laten aandrijven en ondersteunen

Vulkanisatie Zeeland vernieuwt loop- en aandrijfwielen van onderstellen. Wij bekleden stalen, aluminium en rvs kernen met rubber in diverse hardheden (25 tot 80 shore), zodat ze weer goed aandrijven en ondersteunen. Ook bekleding met polyurethaan behoort tot de mogelijkheden. Indien nodig kunnen wij het product voorzien van de bekleding van een profiel en/of afronding.
Loopwielen

- Herstel van loop- en aandrijfwielen van allerhande onderstellen
- Bekleding met PU mogelijk
- Slipwaarde van rubber is beter dan van PU
- Complete wielen uit voorraad leverbaar
facebook
Vulkanisatie Zeeland BV
Molenweg 1A
4486PP Colijnsplaat
www.vulkanisatiezeeland.nl